Comunicat de presă „TM2021, cultura prin ochii timișorenilor”

Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana > Noutăţi > Comunicate de presă > Comunicat de presă „TM2021, cultura prin ochii timișorenilor”

Cultura Timișoarei în 25 de imagini – „TM2021, cultura prin ochii timișorenilor”

Campania #TM2021, desfăşurată de Asociaţia Timişoara – Capitală Culturală Europeană pe platforma Instagram, s-a încheiat la finalul lunii august. Respectând planul iniţial, din cele peste 600 de fotografii adunate sub hashtag-ul #TM2021, au fost alese 25 dintre cele mai reprezentative pentru oraş pentru a face parte din expoziţia de fotografie „TM2021, cultura prin ochii timișorenilor”.

Joi, 17 septembrie 2015, de la ora 18:00, Asociaţia Timișoara – Capitală Culturală 2021 vă invită la vernisajul expoziţiei „TM2021, cultura prin ochii timișorenilor”, la cafeneaua Klapka (str. Augustin Pacha nr. 8). Expoziţia va cuprinde 25 de fotografii realizate de timișoreni utilizatori de Instagram care au surprins fragmente de cultură timișoreană și le-au postat pe reţeaua de socializare folosind hashtagul #TM2021.

În deschiderea evenimentului vor vorbi Simona NEUMANN – director executiv al Asociaţiei Timișoara – Capitală Culturală Europeană, Gheorghe ŞFAIŢER – profesor la Facultatea de Arte şi Design din Timișoara și Flavius NEAMCIUC – fotograf timișorean care a susţinut campania prin fotografiile realizate de el. Expoziţia va fi deschisă publicului spre a fi vizitată până la data de 1 octombrie 2015, iar intrarea este liberă.

Despre Campania #TM2021

Campania #TM2021 s-a desfășurat pe o durată de patru luni și a adunat peste 600 de fotografii, de la mai mult de 50 de utilizatori de Instagram. Sub hashtagul #TM2021 se regăsesc clădiri, întâmplări, străzi, oameni, cafenele, momente sportive, evenimente și alte lucruri care alcătuiesc cultura orașului. În perioada menţionată, pe contul de Instagram al asociaţiei au fost postate fotografii-exemplu, iar o dată pe săptămână a fost aleasă cea mai reprezentativă fotografie, care a fost publicată pe pagina oficială de Facebook a Asociaţiei Timișoara – Capitală Culturală Europeană şi pe contul de Instagram al acesteia.

Detalii despre activităţile Asociaţiei Timișoara – Capitală Culturală Europeană:

www.timisoara2021.ro

www.facebook.com/timisoara2021eu